Etichete

, , ,

Am intrat, din nou, în jocul Veronicăi și am răspuns prezent la un  atelier organizat de ea, tema fiind, cum altfel, Halloween-ul. Eu nu îndrăgesc această sărbătoare așa cum o fac alții, dar pentru mine reprezintă un cârlig de a mai lucra cu copilul câte ceva. El nu este un fan al acestor manifestări (aici mă refer la craft-uri), dar încetul cu încetul, a căpătat abilități, devenind mai iscusit într-ale decupatului și bricolatului.

Tema fiind știută, am pregătit materialele necesare, chiar prea multe, cu ajutorul cărora am realizat o felicitare, dar și un craft, oarecum în temă.

DSC_0962 DSC_0970 DSC_0971 DSC_0972

Precum se vede, materiale ar fi fost îndeajuns pentru a lucra mai mulți copii, și chiar dacă ne-am strecurat printre teme, destul de multe la număr, a ieșit ceea ce veți vedea mai jos.

Luca a intrat în jocul meu și a confecționat după bunul plac o felicitare, ce-n final a arătat foarte, foarte frumos.

A decupat, a asamblat, a lipit. A folosit mai multe tipuri de materiale și de lipiciuri, a pus paiete (nu așa de multe!) Am folosit o fotografie de anul trecut, atunci când la școală, a fost organizată-n pauza mare, o paradă a costumelor dar și a dovlecilor. Cea cu dovlecii s-a repetat și anul acesta la școală, iar Luca a confecționat alături de tatăl lui, un dovlecel, ce a primit și o diplomă (atât de mult apreciată).

DSC_0973 DSC_0974 DSC_0976 DSC_0977 DSC_0979 DSC_0982

Pe urmă, pentru că elanul era foarte mare, a confecționat un craft alb-megru, despre care puteți afla mai multe de aici.

Alex-and-Alexa-Made-by-Joel-Printout-791x1024 DSC_0984 DSC_0985 DSC_0986 DSC_0987 DSC_0989 DSC_0991

O parte din foile decorate, pe care le-am folosit la confecționarea crafturilor, au fost printate pe hârtii autocolante, ceea ce a făcut munca mai frumoasă, acestea comportându-se ca niște abțibilduri 🙂 Câteva din modele le găsiți mai jos.

Halloween-Blocks halloween-gift-tags-pre ?????

Mulțumim frumos, Veronica, pentru această oportunitate, pentru căldura și creativitate ce răzbate din atelierele tale. Îmi pare foarte rău că nu suntem mai aproape pentru a participa efectiv, dar relaționarea virtuală a făcut posibil și acest mod de lucru, practic un duplex.

Așteptăm noi provocări, cărora credem că le vom face față și la care vom răspunde prezent, ori de câte ori timpul ne va permite acest lucru.