Etichete
macheta ciuperci, macheta luna, machete berze în zbor, machete flori, machete frunze toamnă, machete iarna, machete legume și fructe, machete primavara, machete soare, machete toamna, machete vara, machetă fluturi, machetă fulgi, machetă nori de furtună, machetă ramură de măr înflorit
Materialele mărunte sunt elementele ce te scapă din multe încurcături. Înafara faptului că vin să completeze scene de poveste sau orice altă temă abordată, mai au și rol de a astupa.
Da, ați auzit bine! A astupa tot soiul de probleme ce se află pe pereți din anii anteriori: găuri, pete, murdării etc.
Dacă este vorba de primăvară mergem la o creangă de măr sau cireș înflorit. Unde mai pui că o barză sau o rândunică în zbor poate da un aer aparte tabloului final.
Când vine vorba de primăvară – vară – căldură, niște floricele sunt binevenite. Modalitatea de redare a acestora este practic infinită. Sau ceva nori și soare. Sau cine știe câte variante or mai fi 🙂
Tot la anotimpul călduros mai putem pune și niște fluturi. Ca și în cazul florilor, modalitatea de reprezentare a acestora este tot așa, infinită!
La anotimpul ploios și rece putem atașa niște nori de furtună, ori frunze arămii. Ciupercuțele reprezintă deasemenea un element de toamnă, ținând cont de faptul că în această perioadă se recoltează mai susținut. Legumele și fructele acestui anotimp sunt la mare căutare în această perioadă și pentru această reprezentare.
Despre iarnă, fulgii vorbesc de la sine, așa cum și luna de pe cer 🙂 mai este asociată perioadei reci și asta deoarece este ziua mai mică, noaptea mai mare.Materialele mărunte pot constitui sarea și piperul unei teme. Nu aveți aceeași părere?
de unde se pot procura machetele de polistiren si la ce preturi?
Daca doriti machete de polistiren ma puteti contacta la adresa de mail din Contact sau la numarul de telefon afisat tot acolo. Pana nu stiu dimensiunile si complexitatea lor nu va pot comunica nici un pret.
Buna ziua,cu ce finisati machetele?
Bună ziua! Nu înțeleg la ce anume vă referiți. Dați-mi, vă rog, mai multe detalii.
Vreau sa spun ca sunt netede pe lateral
La finisez cu ajutorul cutter-ului. Nu fac nimic special. 🙂
Cu ce le taiati?
Mie nu imi raman la fel….din ce cauza sa fie?
Nu știu ce să vă spun. Până nu văd…
Buna seara!Am răsfoit cu mare placere paginile si am admirat anchetele.As dori sa stiu cât ma ajunge buburuze la 1m si curcubeul.Va întreb daca ati realizat si gardulet din polisteten sau poate îmi dati un sfat doin ce-as putea sa-l realizez.Vreau sa-mi amenajez intr-un colt al clasei un spatiu de recreere cu copacii,iarba un leagăn si sa fie imprejmuit de un gardulet Va multumesc mult!
Bună dimineața! O buburuza la 1m costa 95 lei. In ceea ce priveste gardul de polistiren, pot sa-l fac dar as avea nevòie de niste detalii. Doriți să stea în picioare sau pe perete? Ce dimensiune ati dori să aibă? Dar curcubeul? Astept aceste amănunte. Zi minunată!