Contact

Machete colaj septembrie

Puteti sa imi scrieti pe adresa: ioana9506oniciuc@gmail.com sau ma puteti contacta telefonic la numarul: 0744167713

Materiale 1-10 august 20141

96 de comentarii la „Contact”

  1. Claudia Ficut a spus:

    BUNA SEARA…AM ADMIRAT MATERIALELE DUMNEAVOASTRA, DARUIREA, TALENTUL SI PASIUNEA RAZBAT DIN CELE PREZENTATE.M-AR INTERESA CATEVA DETALII DESPRE O MACHETA-COPAC(8581), GLOBUL PAMANTESC SI COPIII( 2631) -MARIME, PRET SI TIMPUL IN CARE AR AJUNGE LA PITICII MEI DE CLASA INTAI.SUNTEM DIN JUDETUL SALAJ.AS DORI RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA CAT DE REPEDE, PENTRU A PUTEA SA IMI INFRUMUSETEZ CLASA.MULTUMESC MULT! SUCES

    • Buna seara, va multumesc pentru frumoase cuvinte. Macheta cu globul pamantesc este foarte mare. are 1 metru patrat, este facuta din mai multe bucati si nu pot sa o trimit asa, asamblata. Poate o doriti dar mai mica. Macheta copac este inaltă de 1 metru şi lată de 1,30 m. Asta pot să o trimit pentru ca am mai trimis si au ajuns bine.
      Dacă vă veţi hotărâ să-mi daţi de stire şi vă comunic şi nişte preţuri.
      Vă mulţimesc încă o dată.

  2. ungureanu claudia mirela. a spus:

    Uffff.FELICITARI pentru tot,o mama si un dascal care merita toate laudele,am fost foarte impresionata de toate cele prezentate si va aduc aceste laude bine meritate atat in calitate de dascal(educatoare)cat si in calitate de parinte.La ce pret este macheta copac?Toate gandurile bune din Bihor.

  3. Rotariu Loredana a spus:

    Buna ziua!v-am sunat zilele trecute in legatura cu doi pestisori.Cererea mea este in continuare valabila.Adresa de livrare este Prahova,Baicoi,Str.Ecaterina Teodoroiu,nr 25.multumesc.

  4. Blaj Anisoara a spus:

    Sunt deosebite materialele dumneavoastra!M-ar interesa un copac cam ce pret ar avea?Dimensiuni in jur de 1m / 1m si ceva.As mai vrea a stiu si pretul la florile multicolore sa fie asa o dimensiune care o faceti standard.Va multumesc si astept raspuns!

    • Multumesc de aprecieri.Copacul menţionat de dvs este până în 100 lei, şi nu pot spune exact pt că nu ştiu lăţimea. Florile sunt aşa: cele cu diametrul de 20 cm au preţul de 25 lei, cele cu diametrul de 30 cm au preţul de 35 si tot aşa. Pentru eventuale detalii mai la obiect, vă rog să- mi spuneţi un nr de tel unde vă pot contacta.

  5. Blaj Anisoara a spus:

    Va multumesc pentru raspuns o sa revin.

  6. Puteti sa-mi spuneti cat este de mare macheta calendarul naturii si la ce pret este?

    • Bună ziua, machetele ce alcătuiesc acest calendar pot acoperi o suprafață nu mai mică de 2 metri lățime și 2 înălțime. Asta dacă sunt puse una lângă alta. Dar eu le pot confecționa în variante mai mici, dacă spațiul nu vă permite. Cât despre preț, vom vorbi după ce știu ce dimensiune vă este necesară. Mulțumesc frumos!

  7. nica monica a spus:

    buna ziua. ma numesc nica monica, sunt inv in slatina. am gasit aici multe materiale care m-ar interesa( calendarul naturii , globul pamantesc , centrele acelea de stiinte, arte,lectura, etc, ). as vrea sa stiu care este pretul aproximativ . am incercat sa va scriu pe mail dar se pare ca ceva nu a functionat. o zi frumoasa!

  8. buna seara.m-ar interesa si pe mine niste materiale de la d-voastra, dar am tot cautat pe net si am vazut ca vopseaua acrilica este singura care prinde pe polistiren dar aceasta sare in timp,ce perioada garantati pt aceste materiale?

    • Bună seara, de când fac aceste machete didactice nu m-am întâlnit cu acesta situație, descrisă de dumneavoastră. Eu am machete făcute de 4 patru ani, de pe care nu a sărit nici un centimetru de vopsea. Dacă sunt folosite corect și nu sunt rupte sau mai știu eu cum vătămate, pot sta așa ani de zile. Dar asta depinde de cel care le folosește, pentru că se știe, polistirenul nu este foarte rezistent la șocuri. Dacă vreți, aș dori să văd și eu unde ați găsit aceste informații. Mulțumesc anticipat!
      Noapte bună!

  9. Mihaela B a spus:

    Buna ziua,
    Sunt interesata de una (sau doua) machete Harta Romaniei.
    Cum va pot comtacta?
    Va multumesc!

  10. sunt foarte frumoase si utile.am si eu nevoie.cum putem lua legatura.

  11. Ghiorghe a spus:

    Felicitari,tot respectul pentru ceea ce faceti!

  12. Nistorescu Mihaela a spus:

    Buna seara. Am observat machetele realizate de dumneavoastra si sunt realmente deosebite. Am citit ca sunteti deasemenea receptiva la idei noi si as dori sa va lansez o provocare: realizarea unei pesteri cu o inaltime de 1 m. Daca sunteti de acord va voi suna cu privire la mai multe detalii. Va multumesc si astept feed-back. O seara placuta.

  13. Ma scuzati . Din greseala am atasat altceva . Aceasta imagine am vrut sa o atasez .

  14. Paraschiv a spus:

    Cuvintele sunt de prisos pentru a va aprecia talentul. As dori sa am tot ce ati realizat, dar voi incerca sa ma pot bucura de unele dintre ele. Pentru inceput as dori cele patru anotimpuri pe suport rotund. As vrea sa stiu in cat timp ar fi gata. Stiu ca e timpul scurt, dar as dori sa le am in prima zi de scoala, deci pana vineri. Astept raspuns. Multumesc!

    • Bună seara,

      Mulțumesc pentru cuvintele dumneavoastră. Sunt măgulitoare.
      Până pe 15 septembrie nu am timpul necesar să dau curs cererii dumneavoastră. Dacă veți considera că vă pot fi de ajutor și după această dată, aștept să-mi dați un semn.

  15. Felicitari, sunteti deosebit de talentata! ..si eu as dori cele patru anotimpuri pe suport rotund, oare le-as putea primi pana la sfarsitul lunii septembrie? Daca suportul are diametrul de 50 cm, ce pret vor avea toate cele patru? Multumesc anticipat!

  16. Cristina a spus:

    buna seara,ma interesează prețul albei ca zăpada si a piticilor.Multumesc anticipat!

  17. vasilache viorica a spus:

    Buna seara. Va rog sa-mi spuneti cat costă cifrele din polistiren-

  18. Bună ziua,doresc si eu calendarul naturii,anotimpurile si prezanta cu simbolul ariciului.Va mulțumesc anticipat.

  19. Limbasan Ilona a spus:

    Buna ziua!Imi plac foarte mult materialele realizate de dv.M-ar interesa acum trenuletul cu povesti!Daca se poate,as dori mai multe detalii.Va multumesc!

  20. Bună seara ,m-ar interesa acel copacel de toamna să-l pot adăposti în grupa mea…Este minunat.cum as putea să-l achiziționez.
    Mulțumesc.

  21. Grosu Lăcrămioara a spus:

    Dăruire în tot ceea ce faceti!!!!! Felicitari ??? Cat costa macheta cu Alba ca Zapada si cei sapte pitici????? M-ar interesa si patru machete cu personaje din diferite povesti???

  22. Multumim pentru machetele realizate! Sunt mult mai frumoase decat in poze!!!
    Ne-ati colorat si inseninat zilele! Respect si recunostinta din partea noastra: dascal, parinti, copii! (clasa I D, Sc. Gimn. Nr. 2, Lupeni)

  23. Mi se pare foarte interesant ce faceți pe acest blog. Vorbesc cumva ca om de meserie. Am dat follow…

  24. Faptul că voi reveni, că am reținut linkul, e mai important decît formula…

  25. 🙂

  26. Oh, azi e ziua mea norocoasă! Mulțumesc frumos! Cine știe, poate găsesc ceva interesant. Ador provocările dar și dialogurile. Nu mai vorbesc de înlesnitori. 😉 Respect!

  27. Domocos lenuta a spus:

    Buna ziua !! Mi-am dat seama ca aveti un talent deosebit .Sunt deosebite lucrarile dumneavoastra.As vrea sa va intreb cam cat ar costa un arcicel

  28. olaru olga a spus:

    Felicitari! Sunt deosebite machetele realizate de dumneavoastra .M-ar interesa o macheta cu Zana Iarna….E posibil? edi_diana@yahoo.it

  29. curca iustina a spus:

    buna ziua ! M.ar interesa macheta cu albinutele . Pretul si marimea? Multumesc!

  30. Diana Manolache a spus:

    Buna ziua, Am si eu nevoie de macheta copac daca se poate . Ce pret are si care sunt dimensiunile .Cum pot sa o comand.Diana Manolache

  31. As fi interesata de o macheta 3d cu harta romaniei. Cat este pretul si care sunt dimensiunule?

  32. Loredana a spus:

    Bună seara ! Suntem din jud Arges si ne interesează avizierele de 1m pătrat, cam 6 bucăți. Ne puteți ajuta ?
    Ce preț au si cum le putem primi ?
    Mulțumim !

  33. Rotaru Iuliana a spus:

    Aveti niste nateriale deosebite

    Macheta cu buburuze … responsabilitati … ma intereseaza

    un pret va rog…

    va las adresa de email

    iuliana_rotaru30@yahoo.com

  34. Daiana a spus:

    Astăzi discutam cu fiul meu pe whatsaap despre elevi din ziua de azi care nu mai citesc literatura de niciun fel , stau toată ziua pe tablete,telefoane, conturi de socializare , scriu comentarii pline de greșeli gramaticale, folosesc un limbaj suburban ,frazele sunt aiurea construite, semne de punctuație lipsa etc. Și printre altele i-am povestit de cărțile citite de mine în primele clase intre anii 1950 -1957 printre care se afla și „Vitea Maleev la școală și acasa”. O carte pe care pur și simplu am distrus-o de cate ori am cititt-o. Dar am citit și alte cărți foarte bine scrise de scriitorii sovietici . „Vasea Trubaciov și tovarășii sai” , „Timur și băieții lui” , „Zoia Kosmodemianskaia” , normal erau cărți care erau adaptate regimului la acea vreme dar rolul lor educativ , de formare a simțului patriotic , de mândrie nationala , nu poate fi negat . În fond si SUA educa tinerii în sensul iubirii de patrie , de mândrie ca aparțin națiunii americane , ca SUA este cel mai puternic stat din lume , cel mai democratic, cel mai cel mai și ce e rău în asta? La noi la romani exista un dispreț fata de tot ce este romanesc . Păcat.

  35. Buna ziua. La ce dimensiune si pret aveti machetele cu buburuze?

    • Bună ziua! Nu le am la nici o dimensiune pentru că nu am nimic confecționat dinainte. Le pot face la dimensiunile pe care le specificați. E valabil în cazul tuturor machetelor. În funcție de asta vă comunic și un preț.

  36. Buna ziua! Cum pot comanda cele 4 zane ale anotimpurilor? Si la ce dimensiuni sunt?
    Multumesc!

  37. andradianna a spus:

    Buna ziua! As avea nevoie de machete din polistiren care sa reprezinte toate planetele sistemului solar + soarele, si 3 sateliti , unul mai mare si 2 mai mici. Imi puteti spune daca se poate realiza asa ceva si un pret ? Le doresc atarnate de tavanul unui mini muzeu de stiinte pentru copii. Va multumesc

  38. Cernica Nicoleta a spus:

    Bună ziua! Aș vrea să știu cat ar costa un castel mărime 2m/2m.

  39. Bună ziua! Vă felicit din inimă pentru aceste minunate machete atât de utile unui cadru didactic. Vă rog să mă ajutați și pe mine cu machete corespunzătoare pentru decorarea pereților unei clase a ,,buburuzelor,,. Am văzut aici câteva exemple foarte interesante. Ce mi-ați putea oferi și la ce preț? Vă mulțumesc!

    • Bună ziua! Vă pot confectiona ce doriți dumneavoastră. Trebuie să specificați ce anume și dimensiunea. Mulțumesc pentru aprecieri!

      • Mi-ar plăcea o buburuză mare pentru centrul unui perete, ca simbol al clasei, (60cm/60cm, aproximativ), buburuze mici cu cifrele de la 1 la 10 (30/30), o căsuță a buburuzelor din care ele ar trebui să iasă cu diferite ocazii (60/60), un copăcel pe care să-l decorăm după anotimp, care va sta lângă căsuță. Îmi plac modelele pe care le ați postat la gărgărițe. Vă mulțumesc!

      • Buburuza mare de 60 cm costă 60 lei, cele 11 buburuze de 30 cm le pot face cu180 lei, casa cu 80 lei iar copacul tot cu 80 lei. Si eu va mulțumesc. Vă rog sa-mi spuneți hotărârea dvs indiferent care este ea pentru a ști cum sa-mi organizez timpul și a putea onora comanda dacă va fi cazul.

      • Da, sunt de acord cu oferta dumneavoastră și am încredere că le voi face copiilor o frumoasă surpriză. Vă rog să îmi spuneți dacă voi primi machetele până la începutul școlii și cum le trimiteți. Vă mulțumesc!

      • Voi face tot posibilul sa le aveti până la începutul școlii. Aveti un model de căsuța pt buburuze? Coletul îl trimit cu Fancourier iar banii îi veți plati curierului. Am nevoie de nume, adresa și un număr de telefon.

      • Aștept cu interes coletul de la dumneavoastră. Mi-ar plăcea ,,căsuța ciupercuță,, pe care am văzut o într-una din postări. Vă mulțumesc mult!

      • Adresa meaFulga Luminitasat. Dumbravitacom. Ibanestijud. Botosanicod 717216 nr. tel 0746072155

  40. Am primit coletul. Sunt foarte mulțumită! Vă doresc multă sănătate și putere de muncă!

  41. Moț Cornelia Alina a spus:

    Mă intereseaza o macheta cu un copac de 1 metru cât costă si in cat timp îl puteți trimite? Am nevoie paba pe 20 martie.Multumesc!

Lasă un comentariu